با شروع قرن بیستم، کابل کواکسیال به دلیل انتقال رادیو و ویدیو بسیار محبوب شد. در سال 1929 این کابل ثبت اختراع شد. این کابل ها اطلاعات زیادی را از آن زمان تا کنون انتقال داده و برای اهداف متفاوتی استفاده شده اند. اگر دنبال مطلب هرآنچه درمورد کابل کواکسیال باید بدانید هستید، می توانید با مراجعه به سایت، آن را بخوانید.
ویژگی های کابل کواکسیال
این کابل های جذاب قابلیت این را دارند تا سیگنال های بالا و زیادی را انتقال دهند، که برای کارکردهای خارجی بسیار مناسب است. همچنین این کابل ها برای متصل کردن دستگاه های گیرنده و تلویزیون کارایی دارند.
طراحی پوشش دار این کابل ها، آنها را مقاوم کرده است. پوشش خارجی کابل کواکسیال از رساناها محافظت می کند و این رساناها، محور خطی تکی را به اشتراک می گذارند. با اینکه به این کابل ها، کواکسیال می گویند، اما همه ی آنها اینگونه نیستند.
در اینجا برای شما چند کابل معروف و محبوب را نام می بریم:
کابل RG6
این نام کابل هایی است که بیشتر برای کارکردهای خانگی استفاده می شود. مقاومت این کابل تا 75 بوده و از عایق درست شده است. عایق آن معمولا از جنس روکش مسی است یا درون آن، رسانا با مس جامد می باشد. این نوع کابل ها بیشتر برای تلویزیون ها استفاده می شود.
کابل RG59
این کابل ها، از نوع سبک وزن کابل RG6 می باشند. با رسانای باریک تر و عایق و پوشش کمتر. به دلیل این ویژگی ها، ارزش کابل کمی پایین می آید ولی برای کارکردهای موقتی، محدوده های فرکانس های کم بسیار مناسب و عالی می باشند. این کابل ها برای سیگنال تلویزیون های قدیمی و ستآپ باکس های ساده، کارکرد فوق العاده ای دارند.
امیدواریم از مطلبی که درباره ی تفاوت های کابل کواکسیال برای شما آماده کردیم، راضی بوده باشید.
بدون دیدگاه