کانکتور کابل کواکسیال چیست؟ کابل کواکسیال یکی از مهم ترین انواع کابل است که در دنیای ارتباطات امروز نقش بسیار مهمی دارد.
در مطالب قبلی شما را با تفاوت کابل اترنت با کابل کواکسیال آشنا کردیم.
در ادامه همراه ما باشید تا در خصوص کانکتور کابل کواکسیال اطلاعاتی در اختیارتان قرار دهیم.
کانکتور کابل کواکسیال
کانکتور کابل کواکسیال برای اتصال کابل ها به دستگاه های دیگر استفاده می شود و به طور خاص برای حفظ محافظ روی کابل ساخته شده است. کانکتور با کیفیت بالا اتصال قابل اعتماد و طولانی مدت را ارائه می دهند.
دو سبک اتصال متمایز وجود دارد. نر و مادگی. کانکتور نر دارای یک پایه فلزی بیرون زده در مرکز هستند، در حالی که کانکتور مادگی دارای یک ظرف برای دریافت آن پایه هستند. بسته به اندازه و فرکانس اتصال، بعضی از آنها ممکن است به جای جفت شدن، بدون جنس باشند و بر روی آن نصب شوند.
در صنایع دیجیتال، ویدئو، صوت، RF و مایکروویو، انواع مختلفی از انواع اتصال دهنده کابل کواکسیال وجود دارد. هر کدام مزایای منحصر به فردی را بر اساس کاربرد نهایی یا برنامه ارائه می دهند. در زیر برخی از متداول ترین انواع رابط کواکسیال، به همراه ویژگی های متمایز و کاربردهای در نظر گرفته شده، آورده شده است:
BNC
کانکتور کواکسیال Bayonet Neil Concelman (BNC) که در اصل برای استفاده نظامی طراحی شده است، یک اتصال RF مینیاتور به زیر مینیاتور است که برای اتصال / قطع سریع در تجهیزات RF، ابزار آزمایش، رادیو، تلویزیون و سیگنال های ویدئویی استفاده می شود. کانکتور BNC حاوی دو شاخه سرنیزه برای یک رابط پیچشی در اتصال مادگی است و برای فرکانس های کمتر از 4 گیگاهرتز مناسب ترین است، زیرا کانکتور با نزدیک شدن به 10 گیگاهرتز پایداری مکانیکی را از دست می دهند.
TNC
Threaded Neil Concelman نسخه رزوه ای اتصال دهنده BNC است که فرکانس های مایکروویو را بهتر از کانکتور BNC انجام می دهد. کانکتور TNC مینیاتوری ضد آب و هوا هستند که حداکثر 12 گیگاهرتز کار می کنند و معمولاً در تلفن های همراه و کانکتور RF / آنتن برای حل مشکلات نشت و ثبات استفاده می شوند.
در اپدیت جدید این صفحه همراه ما باشید تا اطلاعات بیشتری در این خصوص به دست آورید.
برای خرید بهترین کابل کواکسیال با کارشناسان ما در تماس باشید.
بدون دیدگاه